Programma Kunstfort voorjaar 2023
21.03.2023
Terug naar overzicht

De bui­ten­ruimte van het fort is da­ge­lijks gratis toe­gan­ke­lijk en de bin­nen­ruimte van het fort elke za­terdag en zondag, even­eens gratis/​’pay what you want’, van 13:00u – 17:00u.

Kijk voor de actuele openingstijden van het restaurant op de website hier.

Voor het voorjaar staan de volgende activiteiten gepland:

  • Sinds 21 maart ontstaat bij ons, in samenwerking met enkele bibliotheken en archieven, een geleidelijk groeiende thematische ruimte voor onderzoek en inspiratie. Daar kan iedereen die dat wil zich de komende drie maanden verdiepen in fluïditeit in verschillende vormen.
  • Vanaf voor­jaar 2023 is Va­lerie van Leersum re­si­dent bij het Kunstfort bij Vijfhuizen voor een ar­tis­tiek on­der­zoek: Bin­nen­aards: Hoe kunnen we ons (weer) ver­binden met de grond? Klik hier voor meer informatie over de residentie en Valerie.
  • Vanaf zaterdag 13 mei tot en met (Pinkster)maandag 29 mei is werk van de studenten van de TXT-afdeling van de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam te zien op het Kunstfort. Lees hier meer over de samenwerking. Op zondag 28 mei biedt Dariya Trubina boottochten aan over de gracht van het Kunstfort om 13:00, 14:00, 15:00 en 16:00 uur. Reserveer een boottocht via info@kunstfort.nl, één persoon per tocht.
  • Op zaterdag 3 en zondag 4 juni neemt het Kunstfort deel aan Ontdek Veelzijdig Haarlemmermeer. Het Kunstfort is dan gratis te bezoeken en er worden historische rondleidingen aangeboden tegen een gereduceerd tarief – op beide dagen om 13:30u en 15:00u. Reserveer voor deelname aan een van de rondleidingen via info@kunstfort.nl. Kijk hier voor meer informatie.

Foto: Kunstfort

Terug naar begin