Kunstfort bij Vijfhuizen
Kunstfort bij Vijfhuizen is één van de meest inspirerende vergaderlocaties bij Hoofddorp. Hier worden kunst, erfgoed en natuur samengebracht in een unieke accommodatie. Het Fort bij Vijfhuizen is in 1996 uitgeroepen tot UNESCO Werelderfgoed. Het is een van de eerste betonnen gebouwen in Nederland en maakte deel uit van een grootschalig 19e-eeuws verdedigingsplan van de Stelling van Amsterdam, maar is nooit volledig voor dit doel gebruikt. Het forteiland heeft vanaf 2005 een kunstbe­stem­ming gekregen. Dit maakt deze locatie tot een bij­zon­dere plek waar beel­dende kunst en mi­li­tair erf­goed bijeenkomen. De kunstthema’s die hier tentoongesteld worden hebben voornamelijk te maken met de originele bestemming van deze bijzondere locatie. Kom vergaderen en laat je verrassen door de steeds wisselende uitstraling van het Kunstfort bij Vijfhuizen.

De Genieloods
De uitermate inspirerende vergaderruimte bij Fort Vijfhuizen is de Genieloods. Deze accommodatie is in 1896 gebouwd en werd oorspronkelijk gebruikt als opslagplaats voor kanonnen en wapens. Nu is het een stoere vergaderzaal, ruim opgezet en met een industriële uitstraling. De grote ramen laten veel daglicht binnen. In theateropstelling kunnen hier 70 personen terecht, in een carré-opstelling kunnen er maximaal 35 personen vergaderen.  Deze bijzondere vergaderlocatie ligt middenin de polder, compleet omringd door de natuur. Kom uit je dagelijkse routine en laat je verrassen door alles wat de kunst, het erfgoed en de natuur van Kunstfort bij Vijfhuizen bij je losmaakt en doe er je voordeel mee!

Ontspanning en vergaderbreaks
Intensief vergaderen kan goed afgewisseld worden met een wat minder formeel programma. Elkaar op een andere manier meemaken kan interessante effecten opleveren. Er zijn volop mogelijkheden in het fort of op het forteiland om dit te realiseren. Combineer uw boeking bijvoorbeeld met een kunst en/of  historie rondleiding of neem deel aan een ginproeverij bij onze ginstokerij op het fort: Tolmanns Gin. Ook leent deze locatie zich uitstekend voor een wandeling of  een buitenactiviteit zoals yoga of kickboksen.

CATERAAR
Brasserie Fort5 op het forteiland heeft een eigen cateringservice (QEET) die de gehele catering van uw evenement kan verzorgen: een koffie arrangement, hapjes & drankjes voor uw lunch, borrel en diner.

FACILITEITEN GENIELOODS

Capaciteit Receptie: 140 personen
Theater: 80-100 personen
Diner: 75-140 personen – afhankelijk van opstelling (zittend of walking diner)
Carré: 32 personen

Aanwezig:
Wifi
100 stoelen – 4 tafels à 10 personen
Basis audio installatie (tafelmicrofoons en speakers)
Vier wc’s met aparte invalidetoilet

NB: Andere technische benodigdheden kunnen tegen meerprijs gehuurd worden.

Indien gewenst kunnen wij uw deelnemers een rondleiding door de lopende tentoonstelling bieden of een historische wandeling over het fortterrein.

Voor meer informatie over o.a. de tarieven, neem contact met ons op. Wij zijn aanwezig van ma t/m woe en vrij van 9.00-17.00u.

Terug naar begin