Kunstfort bij Vijfhuizen
Kunstfort bij Vijfhuizen is een van de meest inspirerende vergaderlocaties bij Hoofddorp. Hier worden kunst, erfgoed en natuur samengebracht in een unieke accommodatie. Het Fort bij Vijfhuizen is in 1996 uitgeroepen tot UNESCO Werelderfgoed. Het is een van de eerste betonnen gebouwen in Nederland en maakte deel uit van een grootschalig 19e-eeuws verdedigingsplan van de Stelling van Amsterdam, maar is nooit volledig voor dit doel gebruikt. Het forteiland heeft vanaf 2005 een kunstbe­stem­ming gekregen. Dit maakt deze locatie tot een bij­zon­dere plek waar beel­dende kunst en mi­li­tair erf­goed bijeenkomen. De kunstthema’s die hier tentoongesteld worden hebben voornamelijk te maken met de originele bestemming van deze bijzondere locatie. Kom vergaderen en laat je verrassen door de steeds wisselende uitstraling van het Kunstfort bij Vijfhuizen.

De Genieloods
De uitermate inspirerende vergaderruimte bij Fort Vijfhuizen is de Genieloods. Deze accommodatie is in 1896 gebouwd en werd oorspronkelijk gebruikt als opslagplaats voor kanonnen en wapens. Nu is het een stoere vergaderzaal, ruim opgezet en met een industriële uitstraling. De grote ramen laten veel daglicht binnen. In theateropstelling kunnen hier 70 personen terecht, in een carré-opstelling kan je er met maximaal 35 personen vergaderen. Ook de Genieloods is aangekleed met verschillende kunstobjecten, die allemaal tot de verbeelding spreken. Dit maakt deze locatie zo uniek. En alsof dat nog niet genoeg is, ligt deze bijzondere vergaderlocatie ook nog eens in de polder, compleet omringd door de natuur. Kom uit je dagelijkse routine en laat je verrassen door alles wat de kunst, het erfgoed en de natuur van Kunstfort bij Vijfhuizen bij je losmaakt en doe er je voordeel mee!

Ontspanning en vergaderbreaks
Intensief vergaderen kan goed afgewisseld worden met een wat minder formeel programma. Elkaar op een andere manier meemaken kan interessante effecten opleveren. Natuurlijk valt er bij het Kunstfort bij Vijfhuizen genoeg te beleven op of rondom het Fort. De locatie heeft zelf de interessante Stelling Tour ontwikkeld, die via een speciale iPhone App op je iPhone of tablet te volgen is en waarmee het verhaal van de Stelling van Amsterdam en het Kunstfort volledig uit de doeken wordt gedaan. In combinatie met jullie boeking is het ook mogelijk om kunst en/of  historie rondleiding te volgen! Ook leent deze locatie zich uitstekend voor een wandeling of bijvoorbeeld een buitenactiviteit zoals yoga.

CATERAAR
Restaurant ’t Fort heeft een eigen cateringservice (De Smaeck) die de gehele catering van uw evenement kan verzorgen: een koffie arrangement, hapjes & drankjes voor uw lunch, borrel en diner. De Smaeck is vaste leverancier van o.a. VOC KLM, Vinotrade, Podium Architectuur, Canon Business Centre Amsterdam en Pier K.

FACILITEITEN GENIELOODS

Capaciteit Receptie: 140 personen
Theater: 80-100 personen
Diner: 75-140 personen – afhankelijk van opstelling (zittend of walking diner)
Carré: 32 personen

Aanwezig:
Wifi
100 stoelen – 4 tafels à 10 personen
Basis audio installatie (tafelmicrofoons en speakers)
Vier wc’s met aparte invalidetoilet

NB: Andere technische benodigdheden kunnen tegen meerprijs gehuurd worden.

Indien gewenst kunnen wij uw deelnemers een rondleiding door de lopende tentoonstelling bieden of een historische wandeling over het fortterrein.

Voor meer informatie over o.a. de tarieven, neem contact met ons op. Wij zijn aanwezig van ma t/m woe van 9.00-17.00u.

Terug naar begin