Het forteiland met buitenkunstwerken is dagelijks toegankelijk zolang de poort open is. De tentoonstellingsruimtes zijn van donderdag tot en met zondag geopend van 13.00-17.00u.

Prijs €5,50, diverse kortingspassen geldig, Museumjaarkaarthouders gratis

Toegankelijkheid
Het fort en de Genieloods zijn toegankelijk voor rolstoelen, scootmobielen, rollators en kinderwagens, maar het schiereiland vooralsnog minder. In de Genieloods is een rolstoeltoegankelijk toilet aanwezig. Het Kunstfort is te bezoeken met een hulphond, mits deze is aangelijnd.

Rondleidingen
In een historische rondleiding bezoeken we de gebouwen op het fortterrein, en bekijken de binnenruimtes. Er wordt het een en ander verteld over de geschiedenis van de Stelling van Amsterdam en de functie van het Fort bij Vijfhuizen daarin.

De rondleidingen kosten € 7,50 per persoon*, met een minimum groepsgrootte van 10 (voor een groep kleiner dan 10 personen betaalt u dus € 75,00). Er geldt een maximum van 15 personen per groep, waarbij grotere aantallen personen worden verdeeld over meerdere groepen met elk een rondleider. Een rondleiding duurt ongeveer één uur. Neemt contact op via info@kunstfort.nl

Terug naar begin