De Genieloods, behorend bij het fort is een zeer bijzondere evenementenlocatie. Dit monument met Unesco Werelderfgoed status werd in 1896 gebouwd en fungeerde als opslagplaats voor de kanonnen en andere artillerie van het fort en de geniedijk. Een interessante en stoere locatie voor uiteenlopende events!

VERHUURRUIMTE & PERIODE

Groep tot 30 personen
Vergaderen tussen de kunst, hoe inspirerend is dat! In de periode van april tot januari toont het Kunstfort tentoonstellingen in de loods en is er de mogelijkheid om omringd door kunst te vergaderen of een presentatie te houden met maximaal 30 personen.

Groep tot 140 personen
Tijdens de winterstop, van januari tot april, is de gehele Genieloods beschikbaar voor grote evenementen, zoals vergaderingen, lezingen, congressen en workshops met lunch, diner of afsluitende borrel. De loods is begin 2016 geheel gerenoveerd en van moderne technische gemakken voorzien. De ruimte kan aangepast worden aan uw wensen en aan wat passend is bij uw evenement.

CATERAAR
Brasserie Fort5 op het forteiland heeft een eigen cateringservice (QEET) die de gehele catering van uw evenement kan verzorgen: een koffie arrangement, hapjes & drankjes voor uw lunch, borrel en diner.

FACILITEITEN GENIELOODS

Capaciteit Receptie: 140 personen
Theater: 80-100 personen
Diner: 75-140 personen – afhankelijk van opstelling (zittend of walking diner)
Carré: 32 personen

Aanwezig:
Wifi
100 stoelen – 4 tafels à 10 personen
Basis audio installatie (tafelmicrofoons en speakers)
Vier wc’s met aparte invalidetoilet

NB: Andere technische benodigdheden kunnen tegen meerprijs gehuurd worden.

Indien gewenst kunnen wij uw deelnemers een rondleiding door de lopende tentoonstelling bieden of een historische wandeling over het fortterrein.

Voor meer informatie over o.a. de tarieven, neem contact met ons op. Wij zijn aanwezig van ma t/m woe van 9.00-17.00u.

Back to top